Als je op deze pagina bent geland dan ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in de High Ticket Dropship Academy kortingscode. De High Ticket Dropship Academy cursus leert je te dropshippen met Nederlandse leveranciers en voor de high-end producten (boven de 100 euro). Met onze kortingscode krijg je 100 euro extra korting!

Op dit moment zijn er verschillende kortingscodes in omloop. Geen idee hoe lang deze nog precies actief zijn maar we weten wel dat ze vandaag nog werken (zojuist getest). Deze kortingscode werkte zelfs ook voor de dropship academy cursus, mocht je daar ook interesse in hebben.

High Ticket Dropship Academy populaire review

Werkende Kortingscode High Ticket Dropship Academy

Dat de kortingscode vandaag nog werkt, wil niet zeggen dat dit morgen ook nog het geval is. Ons vermoeden werkt deze kortingscode nog maar tijdelijk en kan die elk moment offline gehaald worden. Wij denken dat deze kortingscode eigenlijk al offline had moeten zijn. Deze kortingscode kan je alleen invullen op een speciale pagina (kan je bezoeken via de knop) en dan krijg je de mogelijkheid om de kortingscode in te vullen. De kortingscode is: DROPSHIPLISA

Gebruik de Kortingscode

Gebruik kortingscode DROPSHIPLISA bij het afrekenen

Hoe werkt de kortingscode voor de High Ticket Dropship Academy?

Zoals hierboven aangegeven werkt de kortingscode vandaag (net getest) voor zowel de High Ticket Dropship Academy als voor Dropship Academy. Deze kortingscode werkt bovenop de lopende korting van 50%.

Door gebruik te maken van de speciale kortingspagina i.c.m. met onze kortingscode krijg je 100 euro extra korting. We hebben hieronder de stappen beschreven.

Zonder de lopende actie en kortingscode zou je 3.000 euro betalen! Maar met de lopende korting van 50% en de 100 euro extra korting betaal je nu slechts 897 euro eenmalig. Dat is een korting van meer dan 2.100 euro! Geen idee hoe lang deze korting nog geldig is.

  1. Ga via deze link naar de speciale pagina waardoor je een kortingscode kunt invullen
  2. Klik bij het afrekenen op de link “Kortingscode invullen” en vul de kortingsode DROPSHIPLISA in

Dat ziet er dan als volgt uit:

High Ticket Dropship Academy Review

Twijfel je nog of de High Ticket Dropship Academy iets voor jou is? Wellicht is het dan interessant om eerst onze review en ervaring te lezen over de High Ticket Dropship Academy. Je kunt ook een kijkje binnen nemen.

Klik hier om de High Ticket Dropship Academy Review te lezen.

Succes and see you on the inside!