In onze Great Property Experience Review ga je alles ontdekken omtrent de investeren in vastgoed cursus van Great Property Experience.

Weet je wat de meeste rijksten op aarde met elkaar gemeen hebben? Ze investeren allemaal in vastgoed. Weet je waarom? Vastgoed is waardevast, stijgt jaarlijks in waarde én levert iedere maand inkomsten op. Vergeleken met vastgoed zijn onze geliefde crypto’s eigenlijk een hele slechte investering.

Wie meer wil leren over beleggen in vastgoed kan voor een cursus terecht bij Great Property Experience. Verreweg de meeste cursisten starten bij Great Property Experience met de cursus Masters of Property. Omdat deze cursus bij veel mensen bekend staat als dé Great Property Experience cursus, houden we die naam in deze review dan ook gewoon aan.

In verband met de leesbaarheid zal ook de afkorting GPE voorbijkomen. Met Great Property Experience, Masters of Property en GPE bedoel ik in deze review dus hetzelfde.

Deze cursus is niet langer meer beschikbaar. Mocht je op zoek zijn naar een goed alternatief dan zouden wij de De Vastgoed Academy van Martijn van den Berg willen adviseren.

Wat is Great Property Experience?

Great Property Experience is de organisator van een aantal online cursussen die cursisten leren hoe ze geld kunnen verdienen met vastgoed. Hun meest populaire cursus is Master of Property, maar ze bieden ook trainingen aan die wat meer ingaan op een bepaald aspect van het investeren in vastgoed.

De trainingen die je bij GPE kunt volgen:

 • Investeren is te Leren LIVE
 • Masters of Property LIVE
 • Investeren in Duits vastgoed
 • Property Sourcing
 • Tax Saving Strategies
 • Masters Of Property Online
 • UK Property Mastery
 • Tax Saving Strategies

En daarnaast is er last but not least ook nog het exclusieve Black Badge Jaarprogramma.

Leren investeren in vastgoed met Great Property Experience

Investeren in vastgoed roept bij veel mensen associaties op van de rijken op aarde die geld voor zich laten werken en met geld nog meer geld maken. Denk maar aan die ene prins die met het geld van zijn familie pandjes opkoopt en deze voor veel geld weer verhuurd aan mensen die geen huis kunnen kopen.

Hoewel ‘Prins Pandje’ natuurlijk een buitengewoon geval is, spreekt de gedachte van geld laten werken om geld te verdienen een hoop mensen aan.

Hoeveel mensen denken er niet over om na ergens een huisje of een appartementje te kopen en dit te verhuren. Aan studenten, of zo. Ik in ieder geval wel.

Maar hoe kom je aan het geld daarvoor? En met die gedachte verdween het plan weer op de lange baan. Investeren in vastgoed komt later wel, want hopelijk heb ik tegen die tijd een paar ton op de bank staan. En zo gingen mijn plannen weer de koelkast in.

Het hele doel van Great Property Experience is je essentiële kennis bijbrengen waarmee het iedereen kan lukken op geld te verdienen met vastgoed. Het maakt niet uit of je een budget van duizend euro of een miljoen euro hebt.

Veel mensen realiseren zich eigenlijk niet dat het geld verdienen met vastgoed een hele realistische optie is, waarvan vaak ten onrechte wordt gedacht dat het onmogelijk zou zijn.

Great Property Experience is opgezet door Pieter Monsma en Frank Bakker. Ook zij hebben met weinig geld een vastgoed business op kunnen bouwen. In de cursus Masters of Property delen ze hun inzichten en ervaringen met je.

Wie zijn Pieter Monsma en Frank Bakker?

Zoals ik eerder als schreef, oprichters en drijvende krachten achter Great Property Experience zijn de heren Pieter Monsma en Frank Bakker.

Monsma komt oorspronkelijk niet uit het vastgoed. Sterker nog, hij was vroeger boer. Na een aantal jaar geproefd te hebben van het boerenleven, besloot hij dat het tijd was voor wat anders. Hij had wel wat geld, maar dat geld stond op de bank niets te doen. Toen hij zich realiseerde dat dat geld door de jaren heen eigenlijk alleen maar minder waard werd en dat dat gewoon heel erg zonde was.

Niet geheel toevallig kwam dat besef ook in de periode dat hij zich verdiepte in persoonlijke ontwikkeling. Wat hij leerde paste hij toe op zichzelf, maar bedacht zich dat ook andere mensen er mee geholpen konden zijn. Het was dus een kleine stap naar coaching.

Toch bleef vastgoed zijn aandacht trekken. Uiteindelijk deed Pieter Monsma in in 2002 zijn eerste vastgoedinvestering. Toen was nog helemaal niet duidelijk dat die beslissing ervoor zou zorgen dat zijn vastgoedportefeuille snel zou groeien. Een heel divers portfolio, want Monsma heeft zelfs geïnvesteerd in een vakantiepark met vliegveld in Costa Rica.

Na jarenlang solo gewerkt te hebben, ontmoette hij Frank Bakker. Ze besloten samen te gaan werken en hun kennis te delen met iedereen die daarin geïnteresseerd was.

Frank heeft een ander pad bewandeld. Hij is werkzaam geweest in de industrie en werkte onder andere in Duitsland en India. Hij heeft daardoor veel gereisd en dat heeft hem veel levenservaring opgeleverd. Het drukke leven dat hij leidde zorgde voor de wens om het op latere leeftijd allemaal wat rustiger aan te doen. In zijn schaarse vrije tijd bouwde hij daarom aan een vastgoedportefeuille.

In de jaren dat hij met het vastgoed bezig was heeft hij veel ervaring opgedaan en een aantal investeringen gedaan die zorgen voor een sneeuwbaleffect. Inmiddels heeft hij een flink vastgoedportfolio heeft.

Inhoud cursus van Great Property Experience

Zoals ik eerder als schreef kiezen de meeste cursisten bij GPE voor de Masters of Property cursus.

De cursus Great Property Experience is net zoals andere trainingen en cursussen opgebouwd uit modules. De cursus gaat rustig van start met een duidelijke inleiding, waarna in tientallen uren de verschillende onderdelen van de cursus uitgebreid worden besproken.

De Great Property Experience cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

 • De modulair opgebouwde videocursus Masters of Property. In totaal 18 uur aan studiemateriaal.
 • Het bijbehorende werkboek inclusief een strategieplan
 • 12 maanden toegang tot het GPE forum
 • 12 maanden toegang tot tot Proranq
 • Iedere twee weken een live vraag en antwoord (Q&A) met Frank en Pieter
 • Toegang tot Day of the Masters. Dit is een live evenement waar je jezelf kunt certificeren als Master of Property.

Modules Masters of Property video cursus

Voor- en nadelen van Great Property Experience

De GPE cursus heeft een aantal duidelijke voordelen die je een voorsprong geven op de concurrentie. Ook zijn er nadelen. We hebben hier de positieve en de negatieve kanten van Great Property Experience tegen over elkaar gezet. Het is aan jezelf om deze tegen elkaar op te wegen.

Voordelen
 • Geen voorkennis benodigd.
  Great Property Experience is daarom geschikt voor iedereen. De cursus neemt je stap voor stap mee door het hele vastgoed investeringsproces. Je krijgt alle kennis aangereikt om zelf een investering te kunnen doen. Het maakt daarbij niet uit of je een enorm kapitaal hebt of slechts een paar duizend euro op de bank hebt staan

 • GPE biedt je de mogelijkheid tot het opbouwen van een serieus passief inkomen.
  Vastgoed zorgt namelijk voor een stabiele inkomstenbron. Alle werkzaamheden rond de investering kun je uitbesteden. Op de achtergrond zijn specialisten dan voor je bezig om jouw geld voor je te laten werken en jouw vermogen te vergroten.

 • Gedetailleerde informatie.
  Great Property Experience gaat diep in op de kennis die nodig is om met succes te kunnen beleggen in vastgoed. De video’s zijn erg duidelijk en steken goed in elkaar. Helemaal wanneer je GPE vergelijkt met andere vergelijkbare cursussen. Je hebt daardoor niet het idee dat je cruciale informatie mist en dit zorgt dat je als beginnende belegger over zoveel kennis beschikt dat je met vertrouwen start aan je eerste deal.

 • Leer van GPE specialisten.
  Heel prettig is dat je leert van experts die duidelijk merkbaar veel ervaring hebben met het onderwerp. Je merkt aan alles dat ze weten waar ze over praten, als deelnemer komen eigenlijk alle relevante vragen wel aan bod in de video’s.

Nadelen
 • Naslagwerk mag best wat uitgebreider
  De video’s zijn zeer uitgebreid en bevatten veel info. Er had echter wel meer aanvullend materiaal mogen zijn. Een naslagwerk waarin alles in terug was te vinden was fijn geweest om snel toegang te hebben tot informatie.

 • Je hebt wel wat geld nodig om te starten met Great Property Experience.
  In de eerste plaats zul je natuurlijk de cursus moeten aanschaffen, maar je hebt ook wat geld nodig om te kunnen starten met investeren. Om bijvoorbeeld een notaris te kunnen betalen. Overigens is gaat het niet om zoveel geld, denk aan een bedrag in de orde van een paar honderd euro. Niet schokkend dus, maar toch iets om rekening mee te houden. Wanneer je aan deze cursus wilt beginnen om meer (passief) inkomen binnen te halen.

Kosten Great Property Experience

Wanneer je via de pagina van GPE de Masters of Property cursus wilt aanschaffen dan kost de cursus je exact € 1.448,37, inclusief BTW. Ben je ondernemer, sowieso slim wanneer je met vastgoed aan de slag gaat, dan kun je de BTW later verrekenen en is de prijs van Great Property Experience dus € 1.197.

Maar als je gebruikt maakt van onze speciale kortingslink dat krijg je een actiekorting van maar liefst 500 euro!

€ 1.197

als je gebruik maakt van de tijdelijke kortingsactie (500 euro korting)

€ 697

Deelnemers krijgen levenslange toegang tot al het cursusmateriaal en een jaar toegang tot het Masters of Property Experience platform. Dat is dan ook inclusief Proranq en ook andere interessante extra’s.

Niet goed, geld terug garantie

Toch niet tevreden over GPE? Kan natuurlijk, dan kun je gebruik maken van en de Great Property Experience geld terug garantie.

Je hebt namelijk 30 dagen om te beslissen of GPE iets voor je is, bevalt het niet dan krijg je je geld weer terug. De termijn die Great Property Experience hanteert is langer dan de wettelijke termijn. Dat kun je zien als een positief teken aan de wand, want dat geeft aan dat ze voor 100% achter hun product staan.

Great Property Experience Review

Enige tijd geleden ben ik gestart om met hulp van Great Property Experience te bouwen aan een eigen vastgoedportfolio. Ik deel graag mijn ervaringen met je in deze Masters of Property review.

Ik had eigenlijk geen ervaring met het beleggen in vastgoed. Ja, mijn eigen huis, maar dat telt niet. Dat levert geen passief inkomen op en kost me voorlopig alleen nog maar geld.

Ik las af en toe wel eens iets over jonge mensen die vroeg met pensioen wilden. Omdat voor elkaar te krijgen besloten ze te investeren in vastgoed. Beleggen “in stenen” leek me daarom altijd al interessant. Maar hoe begin je daaraan?

Professioneel studiemateriaal

Toen ik eenmaal gestart was met Great Property Experience viel me direct eigenlijk op hoe professioneel het cursusmateriaal is. Door de duidelijke uitleg viel vrij snel het kwartje bij me en groeide mijn enthousiasme eigenlijk gestaag.

De video’s zijn lang, maar zeker niet saai. Ik heb niet het idee dat dingen onbesproken blijven in het videomateriaal. Je merkt dan ook dat je kennis per bestudeerde video groeit en langzaam maar zeker begint het hele onderwerp vorm te krijgen.

Wat ook zeker helpt is dat ondanks dat Pieter en Frank doorvragen bij de experts. Mij hielp dit om de materie sneller te begrijpen. Ze stellen de vragen vaak precies op het juiste moment en het stellen van de vragen hakt voor je gevoel de video op in behapbare stukken.

Tip. Wanneer je iets hebt van “oh, zit dat zo…”, schrijf het dan op. Het blijft dan 1. beter bij je ‘hangen’ en 2. je maakt zo je eigen naslagwerk.

Waar ik me in had vergist

Ik dacht altijd dat je een flinke zak met eigen geld nodig had. Je hebt amper geld nodig om te starten met GPE.

Een van de eerste dingen die ik leerde is dat er genoeg mensen zijn die geld willen steken in jouw project. Zolang je zelf goed weet waar je het over hebt.

Met een goed verhaal en dito plan gaan er letterlijk deuren voor je open. En het hefboomprincipe zorgt ervoor dat je met weinig geld toch hoge rendementen kunt halen.

Dat werkt zo:

Met een bepaald bedrag, kan ook geleend zijn via bijvoorbeeld crowdfunding, vraag je bij de bank een grotere lening. Met dat bedrag koop je een pand. Dat pand verhuur je en het geleende bedrag en de rente betaal je met de ontvangen huur en het verstrijken van de de tijd terug. Wat overblijft is winst.

Nu is dat een vastgoedbelegging in zijn simpelste vorm. Great Property Experience laat je kennismaken met nog veel meer interessante constructies.

Starten met Great Property Experience heeft me aan het denken gezet. Ik ben anders naar vastgoed gaan kijken. Ik scroll tegenwoordig met een andere blik door een vastgoedsite.

Ik heb mijn eerste investerings stappen al genomen.

Ik heb al een vastgoed investering gedaan en die levert maandelijks al wat geld op. Een tweede deal kan niet lang uitblijven. Ik kan nog niet zo ver dat ik kan stoppen met werken, maar als alles blijft gaan zoals verwacht dan zie ik de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.

Iedereen kan investeren in vastgoed

Wat me erg is meegevallen is dat het investeren een stuk minder ingewikkeld is dan je vaak wordt voorgehouden.

Ik ben nog best jong en heb nog geen enorm kapitaal waar ik mee kan werken. Daarom spreekt vooral het hele concept van het investeren met een hefboom me aan. Een klein bedrag is al voldoende om met een financiering vastgoed aan te kopen en dit te verhuren om zo een mooie winst te pakken.

Of en hoe groot de zak met geld is bepaald dus niet of je ook geld kunt verdienen met geld.

De grootste beperkingen zitten in je creativiteit. Een van de grootste lessen die je van Masters of Property en Great Property Experience kunt halen is dat in principe voor iedereen een passief inkomen uit vastgoed haalbaar is.

Kennis en inzicht = key

Wanneer je snapt hoe het werkt, kun je met een goede business case een investeerder overtuigen om samen met jou een pand aan te kopen. Dit pand knap je op en ben je in de huidige tijd zo weer kwijt.

Jij doet al het werk en de winst deel je na verkoop.

Voor iemand met geld is dat heel interessant, want geld bij de bank brengt amper iets op.

Bedenk wel dat alleen een vlotte babbel niet genoeg is, je zult wel echt moeten weten waar je het over hebt. Alles draait om je marktkennis en inzicht. Dat is precies waar Great Property Experience om de hoek komt kijken.

Mocht de stap naar zelf investeren voor je nog te groot zijn, dan kun je altijd in het begin rustig beginnen door vastgoed te sourcen. Komt er een interessant pand op je pad dan breng je dat bij andere beleggers onder aandacht. Bij iedere deal pak je zo een paar duizend euro.

Lang verhaal kort, mijn ervaringen met Great Property Experience:

 • Je hebt echt niet veel geld nodig. Een paar duizend euro om de notaris te kunnen betalen is al voldoende.
 • Je hebt wel een echte can-do mindset nodig, want het grootste obstakel ben je zelf.
 • Weet hoe de markt werkt, wat er allemaal kan en natuurlijk ook wat er allemaal juridisch gezien mag. Dit en waar je de beste deals kunt vinden leer je allemaal bij Masters of Property

Great Property Experience Reviews en Ervaringen andere cursisten

Duizend mensen, duizend wensen. Zo is het ook bij Great Property Experience. Iedereen begint aan de cursus vanuit zijn eigen beweegredenen. Sommigen willen snel rijk worden en geven snel op en anderen hebben een lange adem en zijn bereid vol volle bak te gaan.

Lekker objectief

Op internet zul je dan ook twee soorten meningen over Great Property Experience kunnen lezen. Niet iedereen is positief, terwijl de hele cursus voor heel erg veel mensen juist wel goed heeft uitgepakt. De waarheid zal dus in het midden liggen.

Sommige mensen zakken meerdere keren voor hun rij examen. Ze hebben helemaal niets goeds zeggen of te schrijven over het CBR. “Het zijn allemaal oplichters”. Je kent deze eerlijke “reviews” wel.

Toch slagen er ook genoeg mensen voor het roze papiertje. Het opvallende is dat je die niet hoort. Die schrijven blijkbaar geen reviews of voelen zich geroepen hun ervaringen met anderen te delen.

Zo ook met mensen die een zogenaamde “objectieve review” over Great Property Experience schrijven.

Duizenden mensen hebben Masters of Property gevolgd of zijn daar nu nog mee bezig. De meerderheid is tevreden en is inmiddels actief aan de slag met vastgoed.

Mijn ervaringen

Voordat ik wilde starten met GPE heb ik natuurlijk zelf ook wat online reviews gelezen. Wanneer je alle internet reviews op een weegschaal zou leggen, slaat deze uit in het voordeel van Great Property Experience. Overduidelijk heeft de cursus dus voor veel mensen meerwaarde.

Overigens zijn er ook wat BN’ers die met GPE aan de slag zijn gegaan. Voetballer Ryan Babel is er daar een van. De miljoenen die hij heeft verdient met voetballen wilde op een nuttige manier gebruiken.

Great Property Experience wordt over de hele linie gezien goed beoordeeld. Ik kan dat alleen maar beamen, want mijn ervaringen sluiten helemaal aan op andere positieve reviews, ervaringen en meningen.

Op het YouTube kanaal van Great Property Experience kan je genoeg video’s vinden van mensen en hun vastgoed verhaal. Hoe ze zijn begonnen, wat hun ervaring is met de Great Property Experience en hoe ze er nu voor staan. Super interessant om wat video’s hiervan te bekijken.

Great Property Experience Review: Conclusie

De “one million dollar question” is natuurlijk: is Great Property Experience de moeite waard.

Moet je het zeker doen of kun je jouw geld beter meteen in de plomp gooien?

Het antwoord daarop weet je zelf als de beste.

 • Sta je er voor open op buiten je comfort zone te treden?
 • Ben je bereid een lange adem te hebben en ook als “even tegenzit” gewoon door te gaan en een positieve mindset aanhouden? Met andere woorden: is het glas halfvol of halfleeg?
 • Ben je een mensen-mens? In het vastgoed zul je moeten netwerken voor de beste deals.

Kun je die vragen positief beantwoorden dan ben ik ervan overtuigd dat Great Property Experience iets voor je is.

Je zult in het begin keihard moeten werken, want de realiteit is gewoon dat niet iedereen rijk kan worden. Anders had iedereen wel in een kast van een huis gewoond en een dikke auto voor de deur gehad.

Je zult 100% zelf het verschil moeten maken.

Heb je twijfels of Great Property Experience iets voor je is? Kijk dan eens wat gratis seminars. De video over hoe je de beste vastgoeddeals kunt vinden is bijvoorbeeld erg interessant.

Weet je zeker dat je het in je hebt, daag jezelf dan gewoon uit en start met Great Property Experience.

Je hebt sowieso een maand om het uit te proberen.

Je hebt dus niets te verliezen.

Eindoordeel

Review Great Property Experience
Samengevat Great Property Experience wordt over de hele linie gezien goed beoordeeld. Ik kan dat alleen maar beamen, want mijn ervaringen sluiten helemaal aan op andere positieve reviews, ervaringen en meningen.
Review gegeven door Jeremy van Websiteacademie.nl
Voordelen
 • Geen voorkennis benodigd
 • GPE biedt je de mogelijkheid tot het opbouwen van een serieus passief inkomen
 • Gedetailleerde informatie
 • Leer van GPE specialisten
Nadelen
 • Naslagwerk mag best wat uitgebreider
 • Je hebt wel wat geld nodig om te starten met Great Property Experience
Beoordeling 9 (van de 10)
Website Ga naar Officiële Website