Eens in de zoveel tijd als we een interessant product tegenkomen willen we dat graag even toelichten. Veel bezoekers van deze website zijn van plan om een website te starten of beheren als een website met direct of indirect het doel om geld te verdienen.

Er zijn veel verschillende manieren om op Internet geld te verdienen. Je kunt een website maken en als affiliate andermans producten gaan promoten of wellicht gebruik je liever Google Adsense. Dit zijn maar 2 voorbeelden van hoe je een extra zakcentje zou kunnen verdienen.

Extra geld verdienen online

Alles wat je extra op je bestaande business verdient is natuurlijk een leuk extraatje. Het hangt altijd van jezelf af hoeveel geld dit gaat worden. Sommige mensen halen met minimale effort zo’n 5 euro per dag binnen, dat is dus wel zo rond de 150 euro in de maand voor niks doen. De ander is veel actiever bezig en start gelijk met 5 websites die per dag 5 euro opleveren, dat is dus gelijk 750 euro per maand.

Het ondernemen op Internet is zo mooi omdat de mogelijkheden oneindig zijn. Ik zelf ben in bezit van rond de 10 websites waarvan de verdienmodellen heel ver uiteen lopen. Door het oplaten van meerdere ballontjes kan je kijken wat je leuk vindt en wat natuurlijk wat oplevert. Levert het niks op? Ach dan stop je er toch gewoon mee en steek je tijd in een ander wel succesvol project. Zo werkt nu eenmaal het ondernemen op Internet; het nemen van een risico kost je eigenlijk niet veel (domein, hosting en tijd).

Eerlijk gezegd ben ik zelf een beetje de tel kwijt hoeveel online producten ik gekocht heb en hoeveel ballonnetjes (nieuwe businesses) ik opgelaten heb. Natuurlijk is de meerderheid van de gekochte producten en opgelaten ballonnetjes helemaal niks, maar het zou zonde zijn als ik hier niks van zou leren. Het is altijd goed om even te analyseren waarom iets niks geworden is; tijd? kwaliteit? verkeerde keuzes gemaakt? Op deze manier gooi je helemaal geen geld weg en ben je toch weer een stuk wijzer geworden.

Ultieme vrijheid

Genoeg gezegd, in het begin van het artikel hadden we het over een product en daar willen we het graag even over hebben. Jacko Meijaard is een Internet Ondernemer met de ultieme vrijheid. Jacko gaat meerdere malen per jaar op vakantie en zelfs tijdens zijn vakantie verdient die nog geld. Sterker nog, een groot gedeelte van de vakantie is al terug verdient bij terugkomst. Tja, dat heb je als je online business goed hebt opgezet.

Gelukkig voor ons heeft Jacko nu al zijn kennis in een training gegoten. Jacko neemt je in de training aan de hand en begint bij A (= website opzetten) tot en met Z (=verdienmodellen integreren). Naast deze training krijg je eigenlijk nog iets waardevoller; je krijgt toegang tot een Facebook groep waar je met andere mensen samen je business naar een hoger plan kunt trekken. Jacko zal zelf participeren in de groep en mensen helpen om hun vragen en problemen op te lossen.

Interesse gewekt? Een kijkje nemen kost sowieso geen geld. Deze training is maar voor een gelimiteerde tijd te verkrijgen: affiliate marketing revolutie

See you on the inside!