Ben je al aan het adverteren op Facebook of zit je er aan te denken om te gaan adverteren op Facebook? Dan is dit wellicht wel iets voor jou… Stop eerst even met zomaar een pagina boosten op Facebook, dit heeft simpelweg geen zin en is zonde van je geld.

Facebook maakt het adverteren zo makkelijk mogelijk, je hoeft alleen maar op een knop te drukken en viola je hebt er alweer 4 euro, 8 euro of nog meer over de balk gegooid. Je zit met hagel te schieten op alles wat beweegt, dat heeft gewoon geen zin.

Binnen Facebook zitten er een paar geweldige functies verborgen waarmee je gericht kunt gaan adverteren. Stel je voor dat je voetbalschoenen wilt verkopen, dan heeft het toch alleen zin om de advertentie aan voetballers te laten zien? De standaard advertentie mogelijkheden die je wellicht nu gebruikt (of hebt gebruikt) zorgen niet voor deze afbakening en krijgen ook mensen de advertentie te zien die geen eens van voetbal houden. Met andere woorden je verliest onnodig geld

Ook ik heb al aardig wat euro’s er doorheen gejaagd met Facebook advertenties en eerlijk gezegd leverde dit altijd niks op. De laatste tijd heb ik me meer verdiept in het adverteren op Facebook en voor mij is er een wereld open gegaan.

Wat is FB Ads Cracked?

FB Ads Cracked is een online tool dat ontwikkeld is door Don Wilson. Don Wilson is een pionier op het gebied van Facebook Marketing en heeft al aardig wat geld hiermee verdiend. Het leuke is dat hij niet veel geld heeft verdiend om juist meer geld te stoppen in het adverteren op Facebook maar juist minder! Het geheim zit hem in het zorgen dat elke cent van je advertentie budget gebruikt wordt om de advertentie te tonen aan geïnteresseerde publiek. Dus liever dat 300 geïnteresseerde mensen je advertentie zien dan 4000 mensen (daar betaal je dus meer voor) die er geen interesse in hebben.

Met de FB Ads Cracked tool kan je dus een segmentatie maken van potentiële klanten en dit kan je echt honderden euro’s schelen voor advertentie kosten. Met de tool kan je een lijst generen van potentiele klanten en alleen voor deze klanten gaan adverteren. Naast de tool krijg je ook een training over hoe je het moet gebruiken voor het optimale resultaat.

Ik wilde dit gewoon graag met je delen omdat ik hier zelf ook lang mee geworsteld hebt. Ik zeg er wel bij dat de tool niet heel goedkoop is maar als je het mij vraagt is het zijn geld dubbel en dwars waard.

Voor meer informatie omtrent de tool en de mogelijkheden zie; http://goo.gl/w2uBjJ

Ik ga het in ieder geval kopen en laat even hieronder weten wat je ervan vindt!

Succes!