Is het altijd al je droom geweest om zelf een leuke webshop te hebben met babykleding? Dan zou Dropshipping Babykleding wel eens een uitkomst voor je kunnen zijn. Je begint dan een webshop voor babykleding maar zonder voorraad. Deze voorraad ligt bij de leverancier en zal de babykleding direct sturen naar jouw klant (dus de klant die via jouw webshop een order heeft geplaatst).

Met Dropshipping loop je eigenlijk weinig risico qua financiele investering. Het opzetten van een webshop (bijv Shopify) kost je een paar tientjes per maand en wellicht heb je nog geld nodig om te adverteren. Maar goed, je zou het ook zonder adverteren kunnen doen en dan kost het je alleen je tijd en energie.

dropshipping babykleding

Het dropshippen van babykleding kan dus eigenlijk iedereen. Het is vooral zaak om een goede leverancier te vinden waarmee het klikt en hetzelfde erover denkt als jij. Jij bent immers afhankelijk van de leverancier omdat als hij/zij geen goede kwaliteit aanbieden of laks zijn met leveren dan gaat dit ten koste van jouw merk / naam.

Vaak zijn de wat kleine leveranciers de beste om mee samen te werken. Zij begrijpen vaak beter het belang van een goede samenwerking. Daarnaast moeten jullie beide er iets aan over houden zodat het ook leuk blijft om te blijven samenwerken.

Lijst van dropshipping leveranciers voor babykleding

Het is dus zaak om kritisch te blijven. Ga niet met de eerste beste babykleding leverancier in zee. Daarnaast kan het wellicht ook juist goed zijn om meerdere leveranciers te hebben zodat je en een groter assortiment hebt en je niet afhankelijk bent van eentje.

  • R-rebels.nl
  • Mommymakes.nl
  • Twinkletwinklestars.nl
  • Hippegirls.nl
  • Josjescloset.nl
  • Timidom.nl
  • Rockandshine.nl

Ons doel is om deze lijst te blijven aanvullen. Mocht je zelf een goede suggestie hebben of wellicht zelf een leverancier van babykleding die met dropshippers werkt, laat het ons weten en wij voegen je graag toe.

Ontdek Hoe Je Een Succesvolle Dropshipping Business Opzet

De beste Dropshipping cursus van dit moment is de Dropship Academy van Joshua Kaats. Je krijgt toegang tot 100+ video’s met bijbehorende PDF’s, templates en cheatsheets die je 1-op-1 kunt kopiëren zodat je in een korte tijd je eerste online verkopen kunt maken.

Wil je meer weten over de Dropship Academy en onze ervaring met deze cursus? Lees dan hier onze Dropship Academy Review.