Bitvavo 1000 euro gratis handelen! De Bitvavo crypto exchange is immense populair onder Nederlanders en Belgen. Dit komt vooral door de lage handelskosten, het eenvoudige te gebruiken platform en alle betaalmethodes die je kunt gebruiken. Check ook onze Bitvavo Review over meer ervaringen over platform.

Hoe werkt deze Bitvavo promotie?

Wij mogen als promotie nieuwe gebruikers 1000 euro gratis handelen weggeven. Als je lid wordt via onze link dan je dus voor 1000 euro gratis handelen zonder dat dit je geld kost. Dus elke transactie / trade die jij maakt, kost geen je cent.

account aanmaken is gratis en 100% veilig

Welkomstbonus 1.000 euro gratis handelen

Goedkoopste en Betrouwbaarste Exchange van NL

Bitvavo 1000 euro kostenvrij handelen

Bitvavo is een crypto exchange waar je kunt handelen in crypto coins. Je kunt op Bitvavo verschillende crypto coins kopen en verkopen. Een account aanmaken is super simpel en binnen 2 min heb je al een account aangemaakt.

Wij zouden je wel echt adviseren om van de speciale link gebruik te maken want anders gooi je gewoon geld weg (krijg je geen bonus). Het kost je helemaal niks en levert je alleen maar iets op.

Welkomstbonus t.w.v. 1000 euro bij Bitvavo claimen

Als je zeker wilt weten dat je van deze bonus gebruik zult maken hebben wij hieronder echt stap voor stap uitgeschreven wat je moet doen. Het zou simpelweg zonde zijn als je deze niet even meepakt als je toch al een account bij Bitvavo wilt maken.

Volg onderstaande stappen om de welkomstbonus van 1000 euro gratis handelen te krijgen

Om 100% zeker te zijn dat jij de welkomstbonus krijgt volg dan onderstaande stappen:

1. Ga naar bitvavo.nl

2. Via onze link kom je direct op de registratie pagina. Daar zie je dat de welkomstbonus is geactiveerd (tekst in groen)

3. Kies voor een Persoonlijk of Zakelijk account

4. Vul je voornaam, achternaam, email adres, wachtwoord en land in. Ga akkoord met de voorwaardes (indien van toepassing) en klik op de knop [registeren]

5. Verifieer je emailadres (je zult een email ontvangen)

6. Vul de gevraagde persoonsgegevens in

7. Verifieer je identiteit (is verplicht volgens de wet). Scherm handtekening & BSN af indien gewenst.

8. Stort geld op je account om te starten met traden

Wat als de 1000 euro gratis te handelen op is?

Voor de duidelijkheid; over de eerste 1.000 euro die jij op het platform handelt, betaal je dus geen handelskoten. Voor de goede orde; je krijgt dus niet 1.000 euro gratis van Bitvavo maar je zult over de 1.000 euro die jij gaat verhandelen geen transactiekosten betalen. Je kunt dus 1.000 euro gratis verhandelen met je eigen geld.

Als je 1.000 euro hebt verhandeld, ga je wel handelskosten betalen. Maar wees gerust; Bitvavo is de goedkoopste crypto exchange in Nederland die je kunt gebruiken. Dus eigenlijk zit je sowieso al goed, ook na die 1.000 euro. Hieronder volgt een overzicht van de handelskoten.

Volume (30 dagen) Taker Fee Maker Fee
0 euro 0,25% 0,15%
100.000+ euro 0,20% 0,10%
250.000+ euro 0,18% 0,08%
500.000+ euro 0,12% 0,06%
1.000.000+ euro 0,10% 0,04%
2.500.000+ euro 0,08% 0,02%
5.000.000+ euro 0,06% 0,01%
10.000.000+ euro 0,05% 0,00%
25.000.000+ euro 0,04% -0,01%

Profiteer nu nog van deze instap-actie voordat het te laat is. Het betreft een tijdelijke actie en kan elk moment stoppen. Maak via onderstaande knop een GRATIS account aan en claim die welkomstbonus.

account aanmaken is gratis en 100% veilig

Waarom deze Bitvavo 1000 euro promotie?

Voor Bitvavo is het natuurlijk enorm interessant om nieuwe mensen aan het platform te binden. De ene partij zal meer geld besteden aan de online marketing activiteiten (denk hierbij aan banners, advertenties en reclameborden) en Bitvavo kiest voor een 1000 euro gratis te handelen bonus.

Bitvavo legt dus geld toe aan de eerste 1000 euro handelen. Want Bitvavo zal dan geen euro aan je verdienen. Ze gaan er natuurlijk wel stiekem vanuit (dat hopen ze) dat je ook daarna gewoon doorgaat met traden. Maar Bitvavo begrijpt heel goed dat nieuwe klanten veel meer waard zijn dan deze welkomstbonus dus het is eigenlijk een win win situatie.

Zie het als een soort gratis kennismaking met het platform. Een soort van proefperiode en jij besluit uiteindelijk zelf of je nog door wilt gaan ja of nee. Bitvavo heeft de laagste tradefee kosten van alle exchanges dus mocht je door willen gaan met crypto traden dan is Bitvavo vaak wel de beste keuze.

It’s up to you!

Bitvavo ervaringen

Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn en op zoek zijn naar ervaringen van andere met Bitvavo dan kunnen wij je daarmee ook helpen. Wij kunnen zelf wel roepen hoe goed Bitvavo wel niet werkt, dat het de goedkoopste exchange is en dat het ook nog eens veilig is. Maar goed, wellicht is het beter als we een objectieve feedback tonen van een objectie website (trustpilot).

Trustpilot is een objectieve partij waar je een ervaring kunt delen met een website / bedrijf / platform. Aangezien zij geen belang hebben bij een positieve of negatieve ervaring zal je dus beide kunnen vinden.