Binance is een populaire cryptocurrency-uitwisseling die gebruikers in staat stelt digitale valuta te kopen, verkopen en wisselen. Het platform biedt ook een walletservice voor zijn gebruikers. Als je geld wilt overmaken naar Binance, moet je weten hoe je dat doet. In dit artikel leer je hoe je geld kunt overmaken naar Binance via iDEAL, SEPA of SOFORT.

Tip: Als je nog geen account hebt bij Bitvavo (en deze heb je wel nodig om het geld van Binance op te nemen): Klik dan hier om een gratis account aan te maken en betaal over de eerste 1.000 EURO geen transactiekosten

Achtergrond Binance

Binance is een grote naam op het gebied van crypto-valutaderivaten. Als een van de werelds grootste handelsplatformen voor cryptocurrencies, biedt Binance zijn klanten meer dan 300 verschillende cryptocurrencies waarmee ze kunnen handelen. Nieuws over Binance is dan ook cruciaal voor iedere crypto-gebruiker. Gedurende elke dag word er veel nieuws over Binance gepost op sociale media, zoals aankondigingen over nieuwe definities en platformwijzigingen, lanceringen van nieuwe producten en diensten, of prijsanalyse. Het belang van goed op de hoogte blijven met wat er gebeurt met Binance kan niet genoeg benadrukt worden als je betrokken wilt blijven in de cryptocurrency-wereld.

Geld Storten via Binance iDeal niet meer mogelijk

Aangezien Binance een toonaangevend platform is voor de handel in cryptocurrency, komt het nieuws dat ideal betaling niet langer een optie is voor veel gebruikers als een schok. Dit betekent dat klanten niet langer hun bankrekeningen of kaarten kunnen gebruiken voor een van de meest handige betaalmethoden die worden aangeboden. Hoewel het misschien moeilijk is, zijn er nog steeds andere, even veilige betaalopties over op het platform; krediet- en debetkaarten, bankoverschrijvingen en cryptocurrency-betalingen blijven allemaal beschikbaar. Gelukkig heeft Binance ook aangekondigd dat ze de ideale betalingen binnenkort kunnen herstellen door over te schakelen op een systeem dat meer in overeenstemming is met de financiële regelgeving van de Europese Unie. Tot die tijd kunnen gebruikers het systeem van Binance blijven vertrouwen met behulp van de andere verschillende betaalmethoden.

Hoe kan ik alsnog geld storten op Binance?

Als je geld wilt storten op Binance heb je verschillende opties. Het eerste wat je moet doen is ervoor zorgen dat je beschikt over de benodigde middelen om te storten: bijvoorbeeld contant geld in wat voor vorm dan ook, een bankrekening die verbonden is met Binance, of zelfs andere cryptomunten.

Na dit te hebben gedaan, kun je vervolgens kiezen uit twee manieren om jouw geld te storten op Binance.

  1. Ten eerste kan je nog wel rechtstreeks geld storten op Binance om een van de bestaande betaalgegevens en -methodes te kiezen. De meeste populaire en gangbare is momenteel Credit Card.
  2. De tweede optie is wel wat omslachtiger maar voor veel Nederlandse gebruikers wel de meest gangbare. En dat is crypto versturen van Bitvavo naar Binance. Dit omdat je dan wel gewoon iDeal (op Bitvavo) kunt gebruiken omdat veel Nederlanders geen Credit Card hebben.

Voorbereiding

Van Bitvavo naar Binance is een goede manier om uw cryptobeleggingen te verplaatsen. Het proces dat wordt gebruikt, is veilig en efficiënt, waardoor het verzenden van cryptocurrencies naar Binance zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt. Bitvavo maakt gebruik van de best mogelijke technologie om ervoor te zorgen dat alle transacties gemakkelijk en vlekkeloos kunnen verlopen.

Wij raden aan om een account aan te maken op Bitvavo:

Crypto versturen van Bitvavo naar Binance

Wanneer je alle stappen hebt doorlopen (en de verificatie hebt gedaan) kan je geld op je Bitvavo zetten middels de betaalmethode iDeal. Maak wel echt alleen geld over dat je kunt missen. Wees je bewust dat je ook je geld kunt verliezen (vooral als je net begint) en doe goed je research.

That being said, kies een crypto currency die je wilt kopen. Je kunt niet euro’s of dollars versturen van Bitvavo naar Binance. Dit moet altijd in de vorm van crypto zijn omdat het over de blockchain gaat.

We hebben in dit artikel verder stap voor stap uitgelegd hoe je crypto kan versturen van Bitvavo naar Binance, hoe je een wallet adres moet vinden en hoe je de uiteindelijke transactie doet.

Je kunt hier het artikel vinden “Binance naar Bitvavo” (in dit artikel gaat het van Binance naar Bitvavo maar het is hetzelfde principe)

iDEAL voor Binance in de toekomst weer mogelijk?

De toekomst van iDEAL als betalingsoptie bij Binance zou goed nieuws zijn voor de cryptocurrency-markt. Deze toegevoegde optie is van grote waarde, omdat elke koploper in de markt ervoor kan zorgen dat betalingen transparanter en efficiënter verlopen. Belangrijk is dat iDEAL een bewezen betalingsmethode is en dus door veel investeerders als veilig beschouwd wordt. Door iDEAL aan te bieden, ontstaat er ook meer portemonneevarianten op de markt, waardoor verkopers en kopers gemakkelijker met hun geld om kunnen gaan. Kortom, de mogelijkheid om iDEAL weer terug te brengen naar Binance zou gunstig zijn voor het slimme investeringsmilieu vancryptocurrency.

Het alternatief voor Binance

Als je snel en efficiënt geld wilt overmaken van Bitvavo naar Binance, moet je een account aanmaken bij Bitvavo. Als je dit gedaan hebt, kun je direct geld overboeken vanuit jouw bankrekening naar Binance. Het proces is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Dit is de beste manier om ervoor te zorgen dat je snel en veilig geld kunt overmaken tussen exchanges.

Profiteer nu nog van deze instap-actie voordat het te laat is. Het betreft een tijdelijke actie en kan elk moment stoppen. Maak via onderstaande knop een GRATIS account aan en claim die welkomstbonus.

account aanmaken is gratis en 100% veilig