Je bent op deze pagina geland omdat je op zoek bent naar een kortingscode voor de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Blijkbaar wil je de cursus graag volgen en heb je nog even in google ‘Affiliate Marketing Revolutie Kortingscode’ getypt.

En terecht natuurlijk! Waarom zou je niet even checken of er een kortingsode actief is voor de Affiliate Marketing Revolutie. En je hebt geluk! Er is een kortingscode actief! Het mooie is… die krijg je bovenop de huidige korting. Je krijgt namelijk nu tijdelijk 84% korting (260 euro korting)!

> Met onze kortingscode ‘websiteacademie’ krijg je 10 euro extra korting! Geen 297 euro, geen 47 euro, maar 37 euro (met kortingscode websiteacademie)

affiliate marketing revolutie review

Werkende Kortingscode Affiliate Marketing Revolutie

Jack Meijaard is hier eigenlijk heel transparant in. Door de hoge korting op de Affiliate Marketing Revolutie is een kortingscode eigenlijk overbodig geworden. De affiliate marketing cursus kost normaal 297 euro, maar is nu tijdelijk beschikbaar voor maar 47 euro! Maar aangezien wij een partner zijn van Affiliate Marketing Revolutie mogen wij een extra korting aanbieden. Nu tijdelijk geen 47 euro, maar 37 euro! Gebruik kortingscode websiteacademie bij het afrekenen voor de extra korting.

Dat is dus een korting van maar liefst 260 euro (84%). Voor hoe lang Jacko deze korting nog geeft en hoe lang onze kortingscode nog werkt is onduidelijk. Wees er dus snel bij.

84% korting nog tijdelijk actief

Hoe gebruik maken van de Affiliate Marketing Revolutie kortingscode?

Zoals hierboven aangegeven is er dus een kortingscode beschikbaar. Veel cursussen bieden een korting aan van bijvoorbeeld 50% en geven dan een kortingscode uit waarmee je ook nog een 20% korting kunt krijgen. Jacko heeft er gewoon voor gekozen om gelijk een korting van 84% te geven en daar bovenop een kortingscode te geven aan de goede parnters.

Korting van maar liefst 84% + nog een kortingscode!

Om er zeker van te zijn dat jij ook deze 84% korting kunt gebruiken moet je de volgende stappen doorlopen.

  1. Ga via deze link naar de geheime kortingspagina van de Affiliate Marketing Revolutie
  2. Vul bij kortingscode dan websiteacademie in en krijg nu 10 euro extra korting.
  3. Je krijgt als je vandaag nog de cursus aanschaft ook nog eens een welkomscadeau van Jacko (je ziet een countdown op website staan)

Meer weten over de Affiliate Marketing Revolutie?

Wil je meer informatie over de Affiliate Marketing Revolutie of over Jacko Meijaard (de persoon achter de Affiliate Marketing Revolutie) dan is het misschien slim om onze eigen review/ervaring te lezen met deze cursus.

Onze review van de Affiliate Marketing Revolutie kan je hier lezen.