Je bent op deze pagina geland omdat je op zoek bent naar een kortingscode voor de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Blijkbaar wil je de cursus graag volgen en heb je nog even in google ‘Affiliate Marketing Revolutie Kortingscode’ getypt.

En terecht natuurlijk! Waarom zou je niet even checken of er een kortingsode actief is voor de Affiliate Marketing Revolutie. Helaas moeten we je teleurstellen en is er op dit moment geen kortingscode actief. Maar het mooie is… die je hebt je namelijk helemaal niet nodig want je krijgt namelijk nu tijdelijk 84% korting (250 euro korting)!

> Start NU Met de Affiliate Marketing Revolutie voor maar 297 47,- euro

affiliate marketing revolutie review

Tijdelijk maar liefst 84% korting!

Jack Meijaard is hier eigenlijk heel transparant in. Door de hoge korting op de Affiliate Marketing Revolutie is een kortingscode overbodig geworden. De affiliate marketing cursus kost normaal 297 euro, maar is nu tijdelijk beschikbaar voor maar 47 euro! Dat is dus een korting van maar liefst 250 euro (84%). Voor hoe lang Jacko deze korting nog geeft is onduidelijk.

Naar Geheime Kortingspagina

84% korting nog tijdelijk actief

Hoe gebruik maken van de hoge korting?

Zoals hierboven aangegeven is er dus geen kortingscode beschikbaar vanwege de hoge korting. Veel cursussen bieden een korting aan van bijvoorbeeld 50% en geven dan een kortingscode uit waarmee je ook nog een 20% korting kunt krijgen. Jacko heeft er gewoon voor gekozen om gelijk een korting van 84% te geven zodat iedereen dezelfde prijs betaald.

Korting van maar liefst 84% zorgt dat een kortingscode niet nodig is

Om er zeker van te zijn dat jij ook deze 84% korting kunt gebruiken moet je de volgende stappen doorlopen.

  1. Ga via deze link naar de geheime kortingspagina van de Affiliate Marketing Revolutie
  2. Je krijgt als je vandaag nog de cursus aanschaft ook nog eens een welkomscadeau van Jacko (je ziet een countdown op website staan)

Meer weten over de Affiliate Marketing Revolutie?

Wil je meer informatie over de Affiliate Marketing Revolutie of over Jacko Meijaard (de persoon achter de Affiliate Marketing Revolutie) dan is het misschien slim om onze eigen review/ervaring te lezen met deze cursus.

Onze review van de Affiliate Marketing Revolutie kan je hier lezen.