Wie ben ik?

Websiteacademie.nl is enerzijds een verzamelplaats voor kennis en informatie op het gebied van internet marketing, SEO, websites en anderzijds een verzamelplaats voor ondernemers die met elkaar ervaringen willen uitwisselen.

Websiteacademie.nl probeert zoveel mogelijke waardevolle informatie te verschaffen in de vorm van artikelen, discussies, video's en e-books.

Door je aan te melden op de nieuwsbrief, volgen van mijn twitter en aan te sluiten bij onze Facebook groep van websiteacademie.nl weet je zeker dat je niks van dit alles zult gaan missen en altijd op de hoogte zult blijven van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van internet marketing, SEO en eigenlijk alles wat met websites te maken heeft.

Jeremy van der Heijdenprofiel_bewerkt_kleiner

Ik ben de oprichter en eigenaar van de Website Academie. Vanaf 2006 hou ik mij actief bezig met het ondernemen op Internet. Altijd was ik bezig met het ontwikkelen van websites, het optimaliseren van alle pagina's en een top positie in Google proberen te scoren. Ik heb veel verschillende website gehad; bij al deze websites stond Internet Marketing centraal. Mijn doel is om met mijn opgebouwde kennis en passie voor internet marketing jullie websites te verbeteren en optimaliseren.

Certificaten:

Adwords Qualified Individualgoogle_logo
Google

Bing Ads Accredited Professionalbing
Microsoft

MailPlus eCom (email marketing)mailplus
MailPlus

MailPlus Marcom (email marketing)mailplus
MailPlus

Lopende projecten:

iPhone abonnement
iPhoneabonnement.nl is een onafhankelijke blog gericht op affiliate marketing. Door de integratie van de embedded code van affilio.nl geven wij de bezoekers de mogelijkheid om abonnementen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken en op deze manier de beste aanbieding te kiezen.

Affilio.nl
Doordat wij al jarenlang actief zijn in de affiliate marketing branche liepen we tegen het probleem aan dat veel verschillende productfeeds van verschillende aanbieders en affiliate netwerken niet met elkaar te gebruiken waren. Wij hebben een systeem ontwikkeld (voorlopig alleen voor telecom) dat ons de mogelijkheid geeft van verschillende productfeeds om 1 productfeed te maken (genormaliseerde productfeed).

iPhone 5C
Affiliate marketing houdt me scherp en is ook eigenlijk een hobby van me; kijken hoe goed ik met een website kan scoren in Google en proberen op nummer 1 te komen (ultieme goal). Een van de nieuwe iPhone toestellen is de iPhone 5C en ik dacht "ik ga het weer eens proberen". Door middel van een WordPress website (van het Internet Ondernemerspakket) ben ik druk bezig om deze website in de top 5 te krijgen.

Online Marketing
Daarnaast voer ik voor diverse Online Marketing werkzaamheden uit. Mijn specialiteit ligt op basis van data bepalen welke Online Marketing strategie het beste zal werken. Bijvoorbeeld; op welke positie kan ik het beste staan met Google Adwords en onder welke weersomstandigheden kan ik beter niet adverteren. Op dit moment ben ik bezig om voor puurtuin.nl te zorgen dat ze terug in de zoekresultaten van Google komen.

Get Connected

Twitter: https://twitter.com/JeremyvdHeijden
Facebook: http://www.facebook.com/websiteacademie
LinkedIn: http://www.linkedin.com/profile/view?id=115752450
Google Plus: https://plus.google.com/101281758990268607778


Gratis ebook

Google +


Categorieën

  • Affiliate Marketing
  • Inspiratie & Motivatie
  • Internet Marketing
  • SEA
  • SEO
  • WordPress


Laatste reacties

Internet Marketing Wiki