"Download hier: Wegwijs in WordPress!"

Afzender: Jeremy van der Heijden

WordPress is het meest gebruikte open source systeem in de wereld. Open source houdt in dat iedereen de website mag gebruiken en naar eigen smaak mag aanpassen. Je kunt met WordPress zonder opleiding en zonder al te veel moeite een website binnen ‘no time’ opzetten.

Vanaf 2006 ben ik actief bezig met het ondernemen op Internet. Altijd was ik bezig met het ontwikkelen van websites, het optimaliseren van alle pagina's en een top positie in Google proberen te scoren. Ik heb veel verschillende website gehad; affiliate websites om telefoons te verkopen (waarvan de meeste in WordPress gemaakt), online dierenwinkel (dropshipment), online klusveiling (vraag en aanbod) en een affiliate tools website. Bij al deze websites stond Internet Marketing centraal.

Na jarenlang in WordPress gewerkt te hebben leek het mij een goed idee om zelf een ebook te schrijven en om mensen te helpen. Ik heb door veel vallen en opstaan geleerd om een WordPress website op te zetten en te optimaliseren.

In dit ebook ga ik je uitleggen hoe je stap voor stap een WordPress website kunt installeren. Daarnaast wil ik je uitleggen welke plugins interessant zijn, hoe je deze kunt installeren, hoe je widgets kunt gebruiken en pagina’s aan een menu kunt toewijzen.

Vul hieronder je voornaam en e-mailadres in om het e-book gratis te ontvangen:Aan bovenstaande inschrijving zijn geen kosten verbonden en je kunt je
e-mailadres te allen tijde weer uit ons bestand verwijderen.