Gratis ebooks

Hier vind je alle gratis ebooks wat te maken heeft websites en webwinkels geschreven door Jeremy van der Heijden. Deze boeken zijn gratis te downloaden maar het Liken/Tweeten/+1'en van deze pagina wordt uiteraard erg gewaardeerd!

Wegwijs in WordPress

Gratis Ebook - Wegwijs in WordPress

Mijn eerste ebook gaat over misschien wel het populairste open source systeem op dit moment: WordPress. Steeds meer mensen willen zelf een website beginnen en met dit ebook neem ik je bij de hand om dit te bewerkstelligen.

Dit ebook laat je stap voor stap zien hoe je WordPress website zelf kunt beginnen en installeren. Het ebook is een combinatie van een handleiding om WordPress te installeren en verder te configureren.

Als een soort van bonus vertel ik in het eerste hoofdstuk hoe je een domeinnaam moet kiezen en hoe je dit daadwerkelijk ook kunt vastleggen. Daarnaast geef ik ook nog wat SEO tips in het laatste hoofdstuk. Doe er je voordeel mee!

 

SEO Check, Check, dubbel Checklist

Gratis Ebook - SEO check, check, dubbel checklist

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een een essentieel onderdeel voor het krijgen van meer bezoekers. Iedereen wil dat zijn of haar website zo hoog mogelijk komt te staan op bepaalde keywoorden. Maar hoe weet je nu of je website voldoet aan de SEO basis principes?

Met mijn SEO check, check, dubbel checklist kan je eenvoudig checken of jouw website aan 20 SEO basis principes hoort. Aan de hand hiervan kan je verder werken om je website zo SEO mogelijk te krijgen. Dit ebook is gratis en stel ik beschikbaar aan iedereen die fan is van mijn Facebook. Via onderstaande knop kan je dit ebook direct downloaden.

 


Gratis ebook

Google +


Categorieën

  • Affiliate Marketing
  • Inspiratie & Motivatie
  • Internet Marketing
  • SEA
  • SEO
  • WordPress


Laatste reacties

Internet Marketing Wiki